Vägg- & Golvbeklädnad

Prislista tillbehör
plastskyddBILD_2Plastskiva

PLASTSKIVA GRÅ

Beklädnadsskiva eller renoveringsskiva som sparar er tid och pengar samt ger ett snyggt och lättskött stall.

Storlek 3 x 1,2 meter, tjocklek 3mm eller 6mm, monteras på mellanväggar eller mot yttervägg i stall. Bra skydd mot bitande hästar och hästsparkar mot ytterväggar eller putsade stenväggar. Fungerar även som väggskydd i spolspiltor eller där kraftig väta eller nedsmutsning sker.

203115

Väggmatta svart BELMONDO Rodeo

Belmondo Rodeo slagskyddsmatta erbjuder en kostnadseffektiv och enkel lösning som sparkskydd för boxväggar. Både hovar och ben på hästen blir skonade då den öppenporiga mattan har en mycket dämpande effekt på ljud och elasticiteten i materialet minskar skaderisken väsentligt på hästen. Lätt att skära till om man behöver.

Storlek 1,3 x 3,5 meter, tjocklek 11 mm, vikt 14 kg/m2, översida stående plankmönster, undersida, räfflor med luftkanter.

Frakt tillkommer. Skicka din beställning via info@uteboxen.se. Vi bekräftar med order inklusive frakt.

GOLVBEKLÄDNAD

203100

BELMONDO Basic

Belmondo Basic är en slitstark matta som kan användas i box, vid uppställningsplatser och stallgolv. Basic är komfortabel, elastisk och ljudisolerande. Mattans halkskydd och elastiska materialegenskaper hjälper till att skydda hästens hovar, senor och leder. Den isolerar också mot kyla. Mattan är hygienisk och mycket lättskött och reducerar ströåtgången betydligt. Det är mycket enkelt att själv lägga in gummigolvet

Storlek 1×1 meter, tjocklek 18 mm, översida hovmönstrat, undersida räfflor med luftkanaler.

203105

BELMONDO Classic

Belmondo Classic är en slitstark boxmatta, som består av 100 % gummi. Classic är komfortabel, elastisk och ljudisolerande. Mattans halkskydd och elastiska materialegenskaper hjälper till att skydda hästens hovar, senor och leder. Den isolerar också mot kyla och är vattentät. Mattan är hygienisk och mycket lättskött och reducerar ströåtgången betydligt. Belmondo Classic passar utmärkt som underlag för boxar, uppställningsplatser och stallgolv.

Storlek 1×1 meter, tjocklek 18 mm, översida hovmönstrat med ett 2 mm tjockt toppskikt av rågummi, undersida räfflor med luftkanaler.

Det är mycket enkelt att själv lägga in gummimattor från Belmondo och den är speciellt framtagen för att maximalt tillmötesgå din hästs behov.

Frakt tillkommer. Skicka din beställning via info@uteboxen.se. Vi bekräftar med order inklusive frakt.