Stallinredning Stabil – tyst, stabil, hållbar och lättmonterad

Inredningen består av galvat stål och granplank, 43 mm som standard, för att ge största säkerhet för din häst i boxen. Fronter och mellanväggar går också att få med underhållsfritt plastplank. För att förhöja utseendet har vi 3 olika dekorationsbågar som går att montera på våra fronter. Fronterna finns i 3 standardlängder; 3 meter, 3,5 meter och 4 meter.

Höjden på front och mellanväggar är 2,25 meter, som är den godkända höjden för att öppningsmåttet för dörren skall vara 1,2 meter bred samt 2,2 meter hög. Gallret består av kraftigare rör med ytterdiameter 25 mm och med en godstjocklek på 3 mm. Öppning mellan rören är 65 mm. Allt för att höja säkerheten. Dörren är tyst när du öppnar eller stänger den då den glider på nylonhjul. Gallret i dörren är öppningsbart och kan öppnas så att öppningen hamnar valfritt till höger eller vänster i gallerdelen.

Inredningen är lättmonterad. Satsa på en Svensk kvalitetsprodukt som håller år efter år och minimerar era kostnader samt underhåll. (Vi följer Jordbruksverkets riktlinjer beträffande storlekar och utföranden).

Produktblad Prislista