Safe – med rutgaller för ökad säkerhet

Safe rutgaller efterfrågas mer och mer på marknaden då denna typ av inredning klarar större påfrestningar än andra typer av galler. I andra häst täta länder som Irland England och USA används dessa då man ser det som det säkraste alternativet mot andra galler. Rutgaller har även en annan fördel i att det minimerar risken för att häst skall fastna med käken i detta galler.

Inredningen består av galvat stål och granplank, 43 mm som standard, för att ge största säkerhet för din häst i boxen. Fronter och mellanväggar går också att få med underhållsfritt plastplank. För att förhöja utseendet har vi 3 olika dekorationsbågar som går att montera på våra fronter. Fronterna finns i 3 standardlängder; 3 meter, 3,5 meter och 4 meter.

Höjden på front och mellanväggar är 2,25 meter, som är den godkända höjden för att öppningsmåttet för dörren skall vara 1,2 meter bred samt 2,2 meter i höjd

Vi är också ensamma om att ha modulbyggda galler som underlättar för kunden vid installation. Dessa används ofta till galler på betongväggar då det går lätt att anpassa längdmässigt vid installation. Trådrutgaller har även fördelen att släppa in betydligt mer ljus än rörgaller.

Inredningen är lättmonterad. Satsa på en Svensk kvalitetsprodukt som håller år efter år och minimerar era kostnader samt underhåll. (Vi följer Jordbruksverkets riktlinjer beträffande storlekar och utföranden).

Produktblad Prislista

Kontakta uteboxen

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er snarast möjligt.

* = obligatoriskt fält!
Namn *
E-post *
Telefonnummer
Hur vill att vi kontaktar er? *
Telefon E-post 
Vilken typ av produkt gäller det?
Hur kan vi hjälpa er i dagsläget?
Övrig information: (teknisk data, funderingar eller frågor)

Delbetala din beställning:

Ansökan är helt förbehållsfri , kostnadsfri och förbinder er inte till någonting.
Vill du delbetala via Svea kan du med fördel göra nedanstående ansökan innan du beställer, då kan vi hantera din beställning snabbare!
Klicka här för att göra en ansökan