Referenser

”Jag fick snabbt en personlig kontakt med Ute-Boxen”


Kia Romlin, amatörtravtränare
”Jag köpte ett kallstall från Ute-Boxen för ett par år sedan, satte ihop det med hjälp av två kompisar och har varit nöjd hela tiden. Framför allt fick jag snabbt en personlig kontakt med Ute-Boxen. De var lyhörda för mina önskemål och kunde ge mig precis den lösning jag behövde. Dessutom är ju konstruktionen bra och materialen riktigt stryktåliga, för trots att hästarna ibland har varit broddade har ingenting gått sönder. Nu är jag snart på gång att bygga igen. Jag har tänkt börja med ett mindre stall och senare bygga till det i vinkel. Då känns det tryggt att välja Ute-Boxen, eftersom jag vet att deras modeller är enkla att komplettera.”

 

”Jag har inte hittat något annat som ger lika mycket för pengarna”


Jan Hellstedt, travtränare
”Jag har köpt boxar från Ute-Boxen i två omgångar. Båda gångerna har leveranserna fungerat perfekt – det har gått snabbt och allt som behövts för monteringen har funnits med. Lätt att bygga har det också varit. Vi satte upp 6 boxar på drygt 4 dagar. 

Prismässigt tycker jag att Ute-Boxen står sig bra. Jag har jämfört med andra alternativ men inte hittat något som ger lika mycket för pengarna. Sedan uppskattar jag att så mycket är anpassningsbart. I den ena stallbyggnaden har jag valt att ha ljusinsläppen från taket, medan det stall som är byggt i vinkel har fönster i hörnet och i ändarna.”